Jentetur til Kinnared

Smiley og Ingerid på egen jentetur, overnatting på sofa på nytt sted, tre hoppløp og mange timer i bil på sommerdekk. Kort oppsummert, der altså.

I litt flere detaljer var det en lang hendelseskjede som gjorde at jeg måtte kjøpe nye vinterdekk et år før det egentlig var planen, de nye dekkene kom ikke i tide, og min planlagte road-, trenings- og campingtrip ble barbert en del. Jeg hoppet på en comfort zone challenge, inviterte meg selv til å overnatte på en sofa, og hadde en hyggelig kveld! Smiley oppførte seg til og med nesten bra i ny leilighet med fremmede hunder. Riktignok skal hun ha at hun var litt slitsom å dele sofa med, jeg må innrømme at jeg savnet bur sånn i tre-tiden. Jeg og Smiley har litt forskjellig ratio mellom søvn- og kosebehov!

IMG_3407

Absurde mengder kaffe måtte til for å få meg klar for tre helt unødvendige konkurranseløp på rappen, så jeg ble glad da jeg fant denne koppen på 7-eleven:

IMG_3472

Konkurransen bestod av tre hoppløp, fortsatt i klasse 2, men nå tror jeg faktisk det holder. Så dette ble vel klasse 2-finalen vår. Jeg elsket alle de tre banene, stor cred til dommer Viktoria Ludh! De var ikke enkle, men ga stort sett store avstander og mulighet til stor fart. Yay!

I det første løpet er jeg aller mest fornøyd med slalåminngangen. Den synes ikke så godt på film, men lå høyt og skarpt til, med innslag av diskriminering mot tunnelen et hakk lengre vekk. Smiley bare nailet, enda jeg ikke følte at jeg klarte å hjelpe henne særlig godt! Resten av banen gikk forsåvidt også bra, med unntak av en tunnelthreadle hvor både jeg og smilet ble litt ivrige 😉

B-klassen bød på mer diskriminering men egentlig enklere slalåminngang (og til gjengjeld mer press på utgangen). Jeg ble for ivrig i sekvensen før, og sa “fram” vør muren. Hun stakk på rett linje akkurat som hun skal, fant den rette tunnelen og falt deretter litt i selvtillit. Her skulle jeg ønske at jeg hadde klart å få det til å flyte bedre etter tabben og ikke dratt på oss slalåminngangstrøbbel i dragsuget. Jeg trodde jeg ga henne en ok linje, men det var åpenbart for vanskelig rett etter å ha oppdaget at hun valgte feil (bare fordi jeg ga feil signal). Hun er en sensitiv liten jente!

C-klassen klarte jeg dessverre ikke å filme – jeg bruker så mye fokus på å få Smiley inn og ut av hallen trygg og glad og i belønningsmodus at jeg rett og slett glemte å sette på kameraet. Klokken min snakker med mobilen så jeg kan bruke den som fjernkontroll, mobilen stod på stativ og var klar, men det hjelper jo lite når man ikke trykker rec! Det var i alle tilfelle C-klassen som ble best for oss akkurat som forrige gang vi var i Kinnaredshallen – så nær som på én dårlig sving nailet vi banen med skikkelig flytfølelse! Vi ble belønnet med andreplass bak Elin Nilsson og Cross. Siden jeg ikke har film av mitt eget løp slenger jeg inn vinnerløpet for å vise banen:

Ikke flaut å bli slått av det der!

Helt til sist, faktisk det jeg er mest stolt over: et bilde fra hunderommet på Bastøfergen på vei hjem. Smiley delte det trange rommet med en fremmed hund (med pels i ansiktet!) som knurret på oss da vi kom inn – nesten uten å lage trøbbel! Den andre hunden var faktisk mer slitsom enn henne på den halvtimen vi måtte sitte der. Syvmilssteg, min enhjørning ❤

IMG_3485

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: