Utholdenhetshandling

Handlingstrening med utholdenhetsfortegn er ikke noe jeg gjør mye av – kvaliteten blir på mange måter ganske lav. Likevel synes jeg det er innmari nyttig å øve på å kjempe seg i mål når man har blodsmak i munnen, er tom for pust, bena slutter å virke og man begynner å blande verbale signaler. Hvis jeg har trent på å håndtere dårligere forutsetninger enn jeg vil ha på konkurranse (se for deg influensa eller migreneanfall under mesterskap) er jeg bedre rustet!

Etter at jeg og Smiley hadde trent oss gjennom elementene i en tricky bane i går kveld, valgte jeg å gjøre et ærlig forsøk på hele banen. Dette er ikke et vakkert filmklipp, farten og presisjonen er middels. Men det er ekte trening, ekte slit, ekte øvelse! 1.7 minutter med intenst fokus (likevel glemte jeg banen et sted) – og bortsett fra trøbbel med tricky slalåm synes jeg Smiley kjøpte det bra. Jeg er ekstra stolt av svingene hennes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: