Slalåmselvtillit

Helt siden vi returnerte til agility for snart et år siden har en av hovedprioriteringene i Smileys trening vært å øke selvtilliten i slalåmen. På grunn av belastningen vil jeg ikke mengdetrene det, og jeg innser at det antakelig er et prosjekt jeg aldri kommer til å føle meg ferdig med. Like fullt drømmer jeg om total tillit til de aller råeste inngangene, så vi pusler videre. Når jeg har tilgang til allé bruker jeg gjerne det, ikke fordi det gjør inngangene enklere (jeg retter vanligvis opp den første porten helt) men fordi det reduserer belastningen på kroppen hennes når hun kan bevege seg mer rett etter de første pinnene. Sånn kan en liten økt se ut:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: