Svømmeøkt med to hunder

…samtidig!

Jeg er stolt av Ville og Smiley! I forrige uke tok vi Transporteren til svømmetrening fordi Sigurd trengte Zoe’n den dagen, og vi savnet varmepumpen. Jeg tok sjansen på å ta med begge hundene inn til bassenget så de skulle slippe å vente på hverandre i kald bil.

De var så flinke! Ikke bare kunne de oppføre seg fint og vente på kanten mens den andre svømte, til slutt lot jeg dem til og med svømme litt samtidig. Dette er en effektivisering jeg setter stor pris på, men som det ligger mye forkunnskaper i bunnen for. Det er ikke bare-bare å vente pent når man er stresset!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: