Smiley – Team Norway WAO2019

I dag fyller Smiley 3 år! Ved midnatt ble det også klart at hun skal få representere Norge på WAO2019! Litt av en bursdagspresang!

2019 wao smiley to linjer

Jeg hadde ikke ventet at Smiley skulle få plass på laget. I de opprinnelige søknadslistene var vi et godt stykke ned på listen. Men ting skjer og det er mye som skal klaffe for alle som skal delta, med fri fra jobb og reiseplaner for en uke i mai. Ved fristens utløp, som tilfeldigvis også er Smileys bursdag, ble det klart at vi blir tilbudt en plass i 500-klassen (hunder under 50 cm mankehøyde, som hopper 50 cm høye hinder).

 

Wow! Skrekkblandet fryd! Vi er en fersk agilityekvipasje. Vi debuterte i konkurranse i april. På de månedene har utviklingen gått i rasende fart, og vi er et helt annet team på banen nå enn vi var. Jeg håper at vi skal rekke å utvikle oss en hel masse mer frem til mai, for i mesterskap kommer vi til å møte utfordringer som jeg vet at vi ikke er helt klare for enda. Vi skal bruke de neste månedene til målrettet trening, men også en hel masse moro, og til å skape målsetninger som hjelper oss med å nyte den reisen vi skal ut på!

Jeg fryder meg over reisen med Smiley. Jeg har lært meg at man må skynde seg å sette pris på den tiden man får. Tiden med Kuling ble alt for kort. Smiley rakk å miste et år til skader og rehabilitering bare på sine to første leveår. Man vet aldri hva man rekker. Det gjelder å nyte tiden! Og tiden vår, den kjennes helt spesiell. Smiley er som et rusmiddel som jeg er blitt avhengig av. Det er vanskelig å forklare, men agility med henne kjennes som noe helt nytt, med en helt annen flyt enn jeg har opplevd med andre hunder.

Min lille treåring. Jeg gleder meg som et lite barn til å stå på startstreken med henne i mesterskap, kjenne sommerfuglene i magen og se hvor mye enhjørningen min gleder seg til å rocke den internasjonale scenen!

Bursdagsfrokosten fikk WAO-tema 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: