Smileys år som toåring

Smileys tredje år i livet ga oss så utrolig mye!

Jeg fikk lyst til å klippe sammen en liten film fra året, med glimt fra det vi har opplevd sammen.

Som toåring holdt hun seg skadefri! En viktig rolle der, har de fantastiske sponsorene våre, AquaDog i Tønsberg og Din Dyreklinikk i Sandefjord. Jeg er utrolig takknemlig for at de aldri har gitt opp troen på at Smiley kan være frisk, rask og prestere som en stjerne.

Vi startet hennes tredje år med å endelig komme i gang med agilitytreningen på ordentlig. Vi gikk til startstreken for aller første gang. Vi var ute på eventyr. Vi besøkte nye steder. Vi så solen gå både opp og ned. Hun ga meg støtte og trøst i armkroken gjennom alt det vanskelige med Kuling. Hun utfordret meg som både hundeeier og hundetrener på helt nye måter.

Takk for det tredje året, Smiley. Jeg håper vi har mange foran oss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: