Eventyrkurset: start 14/3-2019

Påmeldingen er nå stengt. 

 

Vi fikk fantastiske tilbakemeldinger på første runde Eventyrkurs (januar-februar 2019). Derfor hiver vi oss rundt og skynder oss å rekke en runde til før sommerens travle dager kommer og tar oss!

Eventyrkurset er et onlinebasert aktiviseringskurs i samarbeid mellom Anniken Bøckmann og Ingerid Klaveness. Det starter 14.mars og er en perfekt gave til deg selv, hunden din, mammas familiehund eller en venninne som klager over at hunden finner på bøll når den kjeder seg!

Pris: 600 kr
Start: 14.mars
Varighet: Åtte uker
Format: Onlinekurs (facebook-gruppe)
Du melder deg på via dette skjemaet: (LINK)

Eventyrkurset

Vår målsetning:

Gi deg og hunden din noe nytt å finne på hver dag gjennom kursets åtte uker.

For hvem:

For hvem som helst som har hund! Uansett om du har trent hund før, om hunden kan noe som helst og uansett hvilken type hund du har, skal det være noe for deg!

Hund i rehabilitering, gammel hund, valp, oss med travel hverdag, jakthunden i båndtvangstiden, konkurransehunden som vil gjøre noe annet innimellom den målrettede treningen, og de som har sin første hund. Kort sagt alle, alle vi som bruk for inspirasjon til å gi hunden en innholdsrik hverdag med enkle midler.

Hva:

Vi gir deg ideer til kreativ matservering, kule triks å trene på, nye måter å kose seg sammen på, nye leker dere kan leke og måter å få en trøtt og tilfreds hund, selv på dager dere ikke orker å gå ut. Ideene er tilpasset hunder av alle typer, også de som av ulike årsaker ikke kan gjøre fysisk utfordrende trening. Du trenger verken å ha bakgrunn fra hundetrening eller å ha dyrt og fancy utstyr. Vi hjelper deg der du er!

Hvordan:

Du får tilgang til en hemmelig Facebook-gruppe når kurset starter. Hver av de åtte ukene har vi et nytt tema med nye ideer til øvelser du og hunden kan ha det gøy med. Hvis du vil kan du filme treningen din og laste opp, så gir vi deg tilbakemeldinger på hvordan du kan videreutvikle aktiviteten. Du kan også være helt passiv og stille deltaker, eller stille spørsmål i kommentarfeltene. Det er helt opp til deg hvor mye tid du vil bruke!

Bakgrunn for kurset:

Som hundeeiere har vi hatt både gamle hunder og hunder i rehabilitering etter skade. Over tid blir det slitsomt å ha en hund som kjeder seg i hus og den dårlige samvittigheten vokser. For at ikke hundens fritid skal resultere i at den begynner med hagearbeid og ommøblering, har vi hatt stor glede av å inspirere hverandre til å gå utenfor boksen og finne på nye ting å aktivisere med. Resultatet har vi lyst til å dele med deg!

Om instruktørene:

Ingerid er bitt av agilitybasillen, er perfeksjonist, selverklært nerd og har konkurranseinstinktet fra helvete. Agility er sporten min fordi det gir meg den ultimate kombinasjonen av jakten på flytsonen og samarbeid med en lagkamerat på fire ben. Bak hver seiersrunde ligger det mange timer nerding og trening. Agilityen har gjort at jeg lever hverdagen min med ganske intensive hunder, noe som iblant setter meg som hundeeier på prøve. 

Anniken: Jeg har trent hund siden 1997. Jeg har vært innom nesten alle hundesportene i boka, jobbet som instruktør i spesialsøk og spor, vært med å drive en stor hundeskole og vært journalist med hund som hovedtema i fire år.

5 Comments on “Eventyrkurset: start 14/3-2019

 1. Hei! Eventyrkurset ser spennende ut. Er det sånn at en bør være ledig og følge med på bestemte kvelder, eller kan jeg se alt når det passer best for meg?

  Like

  • Hei! Så hyggelig at du har lyst til å være med! Du har tilgang til kursgruppen hele døgnet og så mye du vil i de åtte ukene som kurset varer 🙂
   //Ingerid

   Like

 2. Aer det muligt å Barre med delvis om du bor i Sverige?
  // Obi&Zoey
  PS Fattern aer fra Mo i Rana 😎

  Like

  • Hei! Det spiller ingen rolle hvor du bor, her er man med via sin egen pc eller mobiltelefon 🙂 Velkommen i Eventyrgjengen!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: