Villes første CERT!

Ingerid fikk låne med seg Ville på Sverigeturné og det ga uttelling i lørdagens hopp3-konkurranser i Kinnaredshallen. Det ga uttelling langt over forventning! Seier, CERT og en stor dose godfølelse!

Det kan være litt tricky å finne flyten og timingen med Ville. Hun er ikke spesielt selvstendig, har rask reaksjonsevne og trenger at handleren finner balansen mellom å støtte henne nok og å gi nok informasjon om veien videre. Ikke bare har Ingerid og Ville løpt veldig lite sammen, Ville mistet også nesten hele fjorårssesongen til gjentatt halting og rehab. Det tok to løp å finne flyten, men i det tredje klaffet det!

Ville var veldig redd i startområdet i Mjøndalshallen for noen uker siden. Det var litt samme følelse nå, hun gleder seg nok til utesesongen starter og hun slipper de trange startområdene med smellende dører, søppelsekker, folk som tramper av seg snø og skitt når de kommer inn og alt annet som kan være livsfarlig for en liten kållis. Det mest imponerende synes vi er at hun tross alt klarer å gi alt på banen når hun helst bare vil flykte fra startområdet!

IMG_E9035

Smiley var også flink på lørdag, selv om hun resultatmessig ble overskygget av sin lille storesøster. Med unntak av noen ekstra slalåmpinner var to av de tre løpene nær perfeksjon og med flyt hele veien. I det tredje får handleren ta på seg skylden for å komme for sent til start, med påfølgende stressnivå og gode sjanser til mentaltrening! Her er Smileys første løp:

Både Ville og Smiley elsker svenske størrelsesklasser. Man kjenner virkelig forskjellen når de kommer fra å ha kjempet seg over 60 cm i Norge, til å få dra på over hinder som passer deres egen størrelse bedre. Når vi i tillegg får så fine og flytende baner som vi fikk på lørdag, er det en fryd å være deltaker! Vi har vært på til sammen fem av konkurransene i Kinnaredshallen det siste året, og skal nok ikke se bort fra at det blir flere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: