Melsom, et år etter debuten

Lørdag 14. april 2018 gikk jeg til start på agilitykonkurranse med Smiley for aller første gang. Det var mange store følelser den dagen! En dag jeg hadde ventet på, drømt om, lengtet etter og sett for meg. Den oppfylte så mye på én gang! Du kan lese om (og se film fra) debuthelgen hennes her: https://onetowatch.no/2018/04/16/smileys-debuthelg-pa-melsom/

Nesten et år senere, på søndag, var vi tilbake på Melsom. Denne gangen i klasse 3. Det er virkelig heftig å kjenne hvor mye Smiley har utviklet seg på dette året. Fra å ikke være helt klar for debut i klasse 1, går hun inn og leverer enda et feilfritt klasse 3-løp. Wow!

Samtidig som jeg er himmelfallen over hvor magisk agility kjennes med henne allerede, er treningslisten lang! Vi har fortsatt ikke gjort det perfekte løpet – selv i løp som det på filmen her er det svinger å tighte inn, galoppskifter å gjøre tidligere, trygghet å bygge opp. Dessuten falt hun skikkelig etter den andre tunnelpasseringen, det river i hjertet at jeg ikke klarte å forberede henne på den svingen i tide. Jeg prøver å ikke nerde meg alt for dypt inn i hva jeg vil forbedre, men huske å nyte det vi har.

Etter debuten for et år siden skrev jeg at “Jeg håper så inderlig at vi har mye mer moro foran oss enn vi har bak oss.” 

De ordene er ekte og konkrete for meg enda. Jeg priser jeg lykkelig for å ha fått oppleve et friskt og skadefritt agility-år med henne. Frykten for at noe skal skje (for det vet vi jo at det oftest gjør med agilityhunder) jager meg daglig.

Takk, Smiley, for at du lar meg oppleve magien din. Min helt egen enhjørning!

Takk, sponsorene våre, Din Dyreklinikk i Sandefjord og AquaDog i Tønsberg, for at dere er med og holder Smiley sterk, rask og frisk.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: