Nerding over handlingsalternativer

En av tabbene som fortsatt irriterer meg fra SO var fra Sari Mikkiläs hoppbane på lørdagen. Jeg kom meg søren ikke avgårde fra hinder 2, rakk ikke et blindbytte jeg hadde tenkt mellom 3 og 4, og så ble resten av løpet lidende av stresset derfra.

På treningsliten har vi dermed hatt å øve på å komme avgårde fra bytter til baksiden av hinder 2. Dagens treningsøkt inneholdt derfor testing av fire forskjellige handlingsalternativer fra en slak bakside, til rett linje og så et blindbytte (langt utenfor kameravinkelen).

For det første fikk jeg ikke det framforbyttet jeg hadde tenkt å forbedre til å flyte. Jeg kom meg rett og slett ikke avgårde i tide til å kunne gjøre det blindbyttet bak kamera. Dermed ble det testing av noen andre alternativer, og resultatet er interessant! Det som tok meg overlegent raskest videre i banen var en threadle! Jeg har aldri hatt luksusen å ha en hund med fantastiske threadler før, så dette var noe jeg ikke har hatt sjansen til  å oppleve.

Når jeg først var i gang med å analysere mitt eget fotarbeid klippet jeg like godt også opp Smileys linje. Nok en gang vant threadlen med god margin. Dæven! Jeg er glad jeg har funnet ut av hvordan man kan lære inn raske og pålitelige threadler!

Trenger du hjelp med threadler? Eller noe annet? Book en privattime på mail, så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan:
ingerid.klaveness@gmail.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: