Arendal: cert, Fredrikstad: napp, og finaleplass i Asian Open!

Livet går i et heidundrande tempo for tiden! Akkurat nå er vi i Nederland for å delta på World Agility Open Championships 2019.

Før vi reiste rakk vi å konkurrere i både Arendal og Fredrikstad. I Arendal tok Smiley sitt andre hoppcert, og mangler dermed bare ett! I Fredrikstad tok Ville det etterlengtede siste ag-nappet og kan dermed glede seg til å delta i både NM og NKKs landslagsuttak i juni. Flinke småjenter!

sløyfejenter IMG_0761

Som oppvarming til WAO fikk vi dessuten med oss Asian Dog Agility Open som ble avholdt for første gang, i Nederland, i år. Smiley var superjente og klarte å kvalifisere seg til finaleplass! Film av flere av løpene hennes ligger på instagram og facebooksiden vår.

IMG_1500 copy

Underveis i WAO-turen rekker vi nok ikke å oppdatere bloggen, men vi putter noen drypp i storyene på instagram og facebooksiden (facebook.com/otwagility), så du kan følge med oss der! Det kommer dessuten et intervju på hunden.no om ikke så lenge.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: