Roadtrip til Skåne

Litt galskap kanskje, totalt 17 timer kjøring for å konkurrere en dag i en liten hall og en dag ute på gress i oktober. Men er man passe gal, har gode venner som blir med på galskapen og en magisk enhjørning til agilityhund, da kan sånne planer bli skikkelig gode likevel!

Smiley vant et agility-løp lørdag og et hoppløp søndag. Vi fikk kule, utfordrende baner fra Kalle Karlsson og Victoria Lundh – langt over forventing under rådende forhold!

Siden jeg ikke har noen planer om å stille ut Smiley, blir hun ikke registrert champion i Norge. Det betyr at vi får mulighet til å samle tre cert av hver i Sverige også – egentlig ganske kult at jakten fortsetter en stund til 😀

Fin tur, fine venner, fine resultater – jeg er søren meg heldig!

For oss er det deilig å være norsk i Sverige! Smiley trives som plommen i egget i sin egen høydeklasse, hun takler trange startområder stadig bedre, og jeg begynner å føle meg helt trygg på at hun klarer nesten hvilket underlag som helst. Kunstgresset i Skånehallen har ikke det beste ryktet og gressdekket ute i Ystad var både ujevnt og vått, men ikke engang i de løpene hvor jeg ikke fikk handlingen til å flyte optimalt, kom hun ut av balanse.

Sterk, rask og modig er ingen selvfølge. Vi har to viktige sponsorer med på laget, Din Dyreklinikk i Sandefjord og Aquadog Vestfold utgjør viktige deler av teamet som holder Smiley i toppform. Tusen takk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: