Smiley har bursdag!

I dag har enhjørningen bursdag! Hun fyller fire år allerede – hvor ble det av tiden? Jeg har oppsummert tilfeldig valgte høydepunkter fra hennes tid som treåring sammen med en av årets favorittlåter; Rocket Girl fra Le Maitre.


Tusen takk til alle som har støttet oss dette året! Sigurd, for alt du er for både meg og Smiley. AquaDog Vestfold AS som hjelper til med å holde Smiley sterk, rask og lykkelig. Din Dyreklinikk som hjelper til med å holde henne frisk (og med å holde meg trygg på at hun er det). Takk til alle som har tatt bilder og filmet, dere vi har trent med, kurselevene som inspirerer meg og gjengen vår som støtter meg. Livet med Smiley kan by på utfordringer, men det byr dæven døtte meg på mange høydepunkter også!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: