Online: selvstendighet modul 1

Selvstendighet modul 1 inneholder blant annet: Lese linjer, send og stikk, diskrimineringer, avstand og commitment.

Korte fakta:

  • Start: 1. mars 2020
  • Varighet: 2 mnd, avsluttes 20. april 2020.
  • Pris per ekvipasje: 800 kr
  • Format: nettside med kursmateriale og facebookgruppe med feedback
  • Instruktør: Ingerid Klaveness
  • Feedback: ubegrenset antall spørsmål og video
  • Påmelding (bindende): https://forms.gle/mEVrt1pwkHnX5f7m7

Innhold:

Dette kurset passer både for ferske hunder som skal lære å forstå og respondere riktig på agilityhandling, og for erfarne hunder som trenger å utvikle mer selvstendighet for at handleren skal rekke mer og få større frihet på banen. Det inneholder de øvelsene jeg bruker for å lære inn grunnleggende handlingsforståelse, og til å utvikle selvstendighet og fart hos mer erfarne hunder.

Selvstendighet er det som gir deg frihet til å plassere deg der du vil på banen. Dette kurset bygger på systematisk handlingsinnlæring, med fokus på å bygge fart for hunden og gi handleren bevegelsesfrihet.

Modul 1 omfatter: Lese linjer, send og stikk, diskrimineringer, avstand og commitment.

Viktigst av alt: vi tar utgangspunkt i deg og din hund, og jeg veileder deg til hvilke øvelser dere vil ha mest nytte av å trene på.

Hvordan foregår dette onlinekurset?

Du får tilgang til å logge inn på en nettside med tekst, illustrasjoner og video av en lang rekke ulike øvelser og litt teori for de som vil dykke dypere. I tillegg får du tilgang til en facebookgruppe hvor hver deltakende hund har sin egen tråd med evaluering, råd og mulighet til å legge ut så mange treningsfilmer du vil. Det er ingen begrensning på hvor mange filmer du kan dele eller hvor mange spørsmål du kan stille.

Onlinekurs passer for deg som vil trene når og hvor du vil, uten å være bundet av tid og sted. Det er helt opp til deg selv hvor mye du vil trene, og ingen begrensning på hvor mye hjelp du kan få av instruktøren. Hvis du derimot er en som trenger en fast oppmøtetid for at treningen skal bli noe av, anbefaler jeg å gå sammen med en venn og ta kurset sammen, så kan dere hjelpe hverandre med å planlegge og gjennomføre. Kurset passer også godt for treningsgrupper som ønsker oppfølging av instruktør over tid, uten å måtte hente inn en instruktør med alt det innebærer av reisevei og begrensninger.

Du trenger:

  • Internett-tilgang og videokamera (eller mobiltelefon med videofunksjon.
  • Du trenger tilgang til minst ett hoppehinder, og gjerne et par kjegler. Det meste av treningen kan gjøres på en liten hageflekk, men du kan ha fordel av å trene på litt større plass også. 
  • Ingen forkunnskaper er nødvendig, men hunden må være minst 6 måneder gammel ved kursstart. Erfarne hunder som vil finslipe de fancy detaljene er også velkomne!

Om instruktøren:

Ingerid konkurrerer agility på landslagsnivå med den tre år gamle border collien Smiley. Jeg er opptatt av konstruktiv hundetrening, og at agility skal være gøy. Jeg er selverklært agilitynerd – glad i å analysere, forstå og forbedre. Jeg har tidligere trent og konkurrert med flere andre hunder, både små og store. Du kan lese mer om vår hverdag og fest på  www.onetowatch.no

Påmelding:

Stengt (fullt)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: