Vi vant i Corona Agility Cup!

Har du hørt om Corona Agility Cup? Det er et svensk initiativ, du finner det på Facebook, og det har vært akkurat det jeg trengte for å ta meg sammen og trene litt banehandling med Smiley. Stor takk til Petra, Birgitta og Kristina som arrangerer – dere er gull!

Det er forskjellige utfordringer i hver runde av cupen. I tredje runde var utfordringen å løpe samme bane på nøyaktig samme tid; først med en satt mal av handling og linjevalg, og så med minst tre vesentlige endringer. Vi vant, på delt førsteplass med tre andre som også klarte å gjøre to helt like runder.

Her er filmen vår. Først med originalløsningen, så med min egen løsning, og til slutt en sammenlikning av de to løpene hvor du kan se akkurat hvor vi tjente og tapte på de forskjellige løsningene. Tips: du kan velge saktefilm på youtube hvis du vil se nærmere på detaljene!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: