Treningskonkurranser

2018 treningskonkurranse wao otw

Søndag 6. mai har vi gleden av å invitere til uoffisiell konkurranse på Emmerød ved Tønsberg! One To Watch arrangerer i samarbeid med WAO-laget, og all inntekt fra arrangementet går til å støtte WAO Team Norway 2018.

Link til påmeldingsskjema: https://goo.gl/forms/iarf6z5Rg2RHPj2j1

Vi starter klokken 10 med blåbærklassen, og fortsetter med åpen hopp- og agilityklasse.
Alle får mulighet til to forsøk per bane. 100 kr per klasse (50 kr per løp).

Blåbærklassen består av tunneler og lave hoppehindre, og er for ferske hunder – eller ferske førere. Minimumsalder på hunden er 12 måneder, ingen minimumsalder på fører. Ingen maksimumskrav – blåbærklassen er med andre ord også åpen for seniorhunder, eller andre som ønsker seg en fartsfylt gjennomføring på enkel bane. For å minimere resultatpresset og legge til rette for fokus på bra hundetrening og gode erfaringer, har vi valgt å ikke ha tidtaking og vanlig resultatliste i blåbærklassen. Det kommer likevel til å være dommer og mannskap på banen, og vi deler ut premier etter litt andre kriterier – for eksempel for glede, gode starter eller spektakulære fall! Vi lover sløyfer med uvanlig påskrift! Premieutdeling for blåbærklassen skjer før vi starter på hopp- og agilityklasse.

Åpen hopp- og agilityklasse blir på klasse 2-nivå, sånn omtrent. Det gis to forsøk per bane, og den beste runden teller på resultatlisten. Hoppklassen vil bestå av tunneler, slalåm og ulike hoppehinder. Agilityklassen vil i tillegg inneholde bom og vippe. Du kan gjerne belønne hunden med leke underveis i løpet hvis det er noe spesielt du ønsker å trene på (dette medfører disk), men godbiter i banen er ikke ønskelig da det kan forstyrre andre deltakere. Godbitene må dermed bli igjen i start- og målområdet. Disse klassene premierer vi som vanlig – fra førsteplass og nedover. Premieutdeling skjer etter at begge klassene er ferdig. 

Konkurransen foregår på vår inngjerdede agilitybane på Emmerød, rett ved Tønsberg. Dommere: Ingerid Klaveness og Sigurd Lenes.

Vi befinner oss to minutter fra E18, ca en time fra Oslo, fem minutter fra Tønsberg og i gangavstand fra banen til Tønsberg Hundeklubb – på Barkåker. Parkering blir tvers over veien, adresse: Wirgenes Vei 1, 3157 Barkåker. Stien fra parkeringen til banen er ca 150 meter lang, og blir merket med små OTW-skilt. Du kan også lufte og varme opp hunden din på grusveien som går nedover fra banen – men hold hunden i bånd til du har passert nabogården. Og selvsagt plukker du vel opp etter hunden din?

2018 03 otw kart konkurranse

All jobb med arrangementet gjøres på dugnad, og alle inntekter går til WAO Team Norway 2018. Deltakerbegrensning – førstemann til mølla ved påmelding! 

Link til påmeldingsskjema: https://goo.gl/forms/iarf6z5Rg2RHPj2j1

%d bloggers like this: