Ingerid

Hei! Så hyggelig at du har stukket innom bloggen min 🙂

Jeg bor i et lite, rødt hus på landet mellom Skien og Ulefoss – sammen med Sigurd og hundene Storm, Orkan, Bris og Kuling. I tillegg til min fascinasjon for hundetrening har jeg fotodilla, kronisk skrivekløe, har tilbragt betydelige deler av livet i seilbåt, og spilt cello siden jeg var et lite knøtt. Men de siste par årene har helsen min gitt meg litt å stri med, så gamle ferdigheter ruster…

Min hundehistorie startet tidlig, men jeg vokste opp i en allergisk familie. Dermed måtte jeg nøye meg med å låne naboers og venners hunder. De fikk lære allverdens triks og uvaner, og stor var dagen da jeg endelig kjøpte Storm (min første egne hund) i en alder av 18 år.

Jeg trener og konkurrerer agility, men vi får prøvd oss på en del annet også, som spesialsøk, jakt, trekk, lydighet og triks. Jeg trener uten bruk av negativ forsterkning og positiv straff, og trives best med vitenskapelig baserte metoder (man blir vel sånn av å studere etologi, jeg lar meg ikke lure like lett lenger). Blant mine inspirasjonskilder er Susan Garrett, Greg Derrett, Justine Davenport, Fanny Gott og Thomas Stokke. Jeg har også tilbragt mye tid på Hundcampus, og lært mye av å jobbe med helt andre spesialiseringer enn agility.

%d bloggers like this: