Ville

Siden 2020 har Ville bodd hos Ingerids lillesøster på Hamar. De trives fantastisk godt sammen, og Ville slipper å oppleve å ikke få være med når de andre hundene trener. Kroppen hennes holder rett og slett ikke for det tempoet som hun selv vil holde i både trening og hverdag når hun helst leker hele dagen og vil løpe om kapp med de andre hundene våre, men den holder fint for et aktivt liv sammen med Ellen og hestene. Vi savner henne, men det er en drømmeløsning for verdens snilleste border collie ❤

Lille Ville, eller Eryrin Ville som hun heter på papiret, ble født i Storbritannia i 2014. Et halvt år gammel kom hun til oss, og hun har hatt en lang vei å gå for å lære seg å stole på mennesker. Det er tøft å være oppvokst i hundegård, aldri ha vært innendørs, og aldri ha knyttet seg til et menneske man stoler helt og fullt på. Like fullt er hun den mest medgjørlige og tillitsfulle hunden vi har!

Stort bedre gemytt kan jeg ikke tenke meg. Ville er intens, villig, rampete, snill, myk, har selvkontroll men også villskap. Hun har den perfekte balansen mellom trøkk og tanke som gjør henne enkel å trene. Hun elsker alle belønninger, går over ens med alle hunder, og er snill med nesten hvem som helst.

Ville måtte slutte med agility etter at både håndledd, skulder og hofter viste at de ikke tålte et liv i full fres, men har det godt med et liv i litt lavere tempo.

%d bloggers like this: