Kurs

Helgekurs og kveldskurs foregår på vår egen agilitybane på Emmerød, like ved Tønsberg. Underlaget er gress. På noen av kursene bidrar også samboeren Sigurd.

Eksterne kurs
Hvis du ønsker å leie meg inn som instruktør, kan du ta kontakt på e-post: ingerid.klaveness@gmail.com

I høst har jeg ett planlagt eksternt kurs: I Bergen, på ukedager uke 42, 16.-18. oktober. Tema: hvordan bygge selvstendighet, fart og presisjon. Kontakt Merethe Stenberg Mølholm for nærmere informasjon og påmelding. 

Privattimer
Vi holder gjerne privattimer her hjemme hos oss – du velger akkurat hva du ønsker hjelp med. Kontakt på e-post: ingerid.klaveness@gmail.com

 

To halve helgekurs:
Slalåm og Løpende Felt!

Screen Shot 2018-06-28 at 12.17.02

Du kan bli med på det ene eller begge kursene – hvert av dem går over to dager med en måned mellom. På den måten kan du få både innføring i metodikk, tid til å trene på det du har lært, oppfølging og hjelp til veien videre.

Én plass igjen – Løpende felt lørdagene 15. september og 20. oktober
Løpende felt er avhengighetsskapende! Det går raskt, effektivt og er utrolig stilig. Men hvordan kan du sikre at hunden faktisk forstår oppgaven og leverer pålitelige treff under alle forhold? Vi deler vår suksess-oppskrift.

FULLT – Slalåm søndagene 16. september og 21. oktober
For deg som ønsker å bygge selvstendig slalåmforståelse fra bunnen, eller ønsker å forbedre ferdighetene til en hund som allerede er i gang. Vi drar nytte av både allé-slalåm og 2by2-metoden.

Kveldskurs – handling: (Fullt!)

2018 09 kveldskurs handling

Kveldskurs med handlingstema! Tirsdagene 11. september, 18. september, 25. september og 2. oktober. Vi starter klokken 18 og holder på til ca kl 20 (sannsynligvis litt lenger). 
Vi kan jobbe med alt fra helhetlig banehandling (effektiv briefing, huske baner, holde fokus, osv) til små og avanserte detaljer – alt ettersom hva du og din hund har bruk for. Vi tar utgangspunkt i en ny bane for hver kveld. Banene kommer til å inneholde alle hindertyper (unntatt møne) men det er ikke nødvendig at hunden kan alle hindrene enda for å kunne delta.
Forkunnskaper: hopp og tunneler. Minimumsalder for hund: 12 mnd. 
Pris: 990 kr. 

 

Onlinekurs

Ingen kurs åpne for påmelding for øyeblikket.

Generelt om onlinekurs:

Kort sagt får du tilgang til en nettside med kursmateriale i form av tekst, bilder og video. På noen kurs får du tilgang til alle oppgavene med én gang så du kan plukke og velge hvor du vil, på andre kurs kommer oppgavene en etter en. Du kan fortsette å jobbe med det første oppgavesettet gjennom hele kurset hvis du vil, det er mer enn nok å trene på!

Du kan spørre, grave, diskutere og filosofere så mye du vil. Du trener når og hvor du vil, filmer den treningen du vil ha tilbakemelding på, og får veiledning til hvordan du kan gå frem videre. Du kan også være helt stille deltaker hvis du ønsker det – det er ingen krav til å stille spørsmål eller levere film av treningen din.

Onlinekurs passer for deg som vil trene når det passer for deg selv, og ikke være bundet av tid og sted. Du kan selv regulere hvor mye trening og innsats du vil legge i det. 

21457330_1169356043166270_2965298254828993305_o

%d bloggers like this: