Kurs

Hvis du ønsker å leie meg inn som instruktør, kan du ta kontakt på e-post: ingerid.klaveness@gmail.com

Om Ingerid:

Jeg konkurrerer agility på landslagsnivå med den seks år gamle border collien Kuling, og er i ferd med å trene opp unghunden Smiley. Jeg er opptatt av konstruktiv hundetrening, og at agility skal være gøy. Jeg er selverklært agilitynerd – glad i å analysere, forstå og forbedre. Jeg har tidligere trent og konkurrert med andre hunderaser, både små og store. Du kan lese mer om vår hverdag og fest på http://www.onetowatch.no

Helgekurs og kveldskurs foregår på vår egen agilitybane på Emmerød, like ved Tønsberg. Underlaget er gress. På noen av kursene bidrar også samboeren Sigurd.


Helgekurs

Ingen kurs åpne for påmelding for øyeblikket.


Kveldskurs
Ingen kurs åpne for påmelding for øyeblikket.


Onlinekurs, høst 2017
Ingen kurs åpne for påmelding for øyeblikket.


Generelt om onlinekurs:
Kort sagt får du tilgang til en nettside med kursmateriale i form av tekst, bilder og video. På noen kurs får du tilgang til alle oppgavene med én gang så du kan plukke og velge hvor du vil, på andre kurs kommer oppgavene en etter en. Du kan fortsette å jobbe med det første oppgavesettet gjennom hele kurset hvis du vil, det er mer enn nok å trene på!

Du kan spørre, grave, diskutere og filosofere så mye du vil. Du trener når og hvor du vil, filmer den treningen du vil ha tilbakemelding på, og får veiledning til hvordan du kan gå frem videre. Du kan også være helt stille deltaker hvis du ønsker det – det er ingen krav til å stille spørsmål eller levere film av treningen din.

Onlinekurs passer for deg som vil trene når det passer for deg selv, og ikke være bundet av tid og sted. Du kan selv regulere hvor mye trening og innsats du vil legge i det. 
%d bloggers like this: